wERKWIJZE

We maken eerst een afspraak om kennis te maken met u en de hond(en).

Tijdens dit gesprek kunt u uw bijzondere wensen kenbaar maken en proberen we hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Zoals bijv.de  tijden van het uitlaten, hoe lang mag de hond lopen (dit bijv. bij jonge honden en honden die revalideren), toegang tot het huis/ het eventueel voeren van de hond. Daarna maken we een afspraak wanneer we de hond(en) mogen komen ophalen voor een eerste wandeling.

We werken met 10-ritten strippenkaarten die vooruit betaald dienen te worden. Bij elke uitlaatbeurt wordt 1 rit afgetekend, hierbij wordt ook de tijd van het ophalen en terugbrengen van de hond genoteerd.

De honden worden opgehaald met een speciaal voor honden ingerichte, verlengde VW bus met zes verschillende hokken (in elk hok passen 2-3 honden) en speciale electrische ventilatie voor hondenvervoer. Door dat de honden zoveel mogelijk gescheiden zitten is er rust in de bus, worden de honden niet heen en weer geslingerd en komen ze zonder stress aan op uitlaatplek.

Mijn ervaring is dat honden graag op hun eigen plekje zitten, de meeste honden gaan dan ook weer uit zichzelf in het juiste hok zitten. De laadruimte is met hout betimmerd en bekleed tegen de warmte. Op de bodem ligt dik stalrubber tegen uitglijden.


Wij staan bekend als een van de meest flexibele uitlaatservices. Het is bij ons altijd mogelijk om dagen te switchen en men kan per week of per dag de hond aan of afmelden. We werken niet met vaste afname contracten, maar stelllen (vooral bij grote honden!) regelmaat zeer op prijs. Als een hond geruime tijd niet meegaat riskeert men dat de plek inmiddels ingenomen is door een andere "natte neus" en de hond op een wachtlijst wordt gezet.


WIE


WERKWIJZE


DE WANDELING


tARIEVEN


CONTACT


VOORWAARDEN


FOTO'S


FILMPJES